Horoskop na říjen 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Pokud si dáte pozor na to, abyste byli dostatečně tolerantní k vašemu okolí, bude to dobré. Měsíc říjen vám totiž nabídne hodně energie. Ta bude zaměřena zejména na různá dobrodružství a objevování doposud nepoznaného. Vyhýbat se nebudete cestování a ani zábavě. Snažte se nezapomínat na duchovní hledání.
Rada: Všeho s mírou.

Býk
Zajímavá a v podstatě příznivá bude druhá polovina října. Právě v této době můžete překonat sami sebe. Ačkoliv většinou trváte na tom, co je zaběhnuté a funkční, pro tentokrát budete mít chuť na změnu. A to v jakémkoliv směru. Zejména, pokud vám změna udělá radost. Závěrem měsíce budete mít dobrou představivost. Také se jedná o příznivý čas pro meditaci.
Rada: Vědomě odevzdávejte svoji činnost Universu.

Blíženci
První říjnovou dekádu využijte k pátrání v hlubinách svojí duše. K tomu patří i modlitby a meditace. Prostřední část měsíce již přinese klasický blíženecký styl. Komunikace, kontakty a zvídavost. V podobném duchu se ponese i konec října. V posledních říjnových dnech vám bude přát štěstí, ale nepřehánějte to. Vždy je potřeba se aspoň trochu přičinit o dobrý výsledek.
Rada: Zapracujte na pokoře.

Rak
Konfrontace svobody a nezávislosti s diplomacií a tolerancí vám nebude příliš příjemná. Přesto se musíte s touto situací, kterou vám vesmír připravil, vypořádat. Určité uvolnění v tomto směru přinese až poslední říjnová dekáda. Prohloubí se vaše city, jakož i zájem o vše skryté. Zkuste poodhalit vaše, doposud utajované, schopnosti.
Rada: Buďte rozhodní.

Lev
Říjen přinese různorodá témata. Úvodem a koncem měsíce si dejte pozor na skryté závislosti, které vám můžou komplikovat život. Uprostřed měsíce se zase musíte vypořádat s přílišnou neochotou podřídit se autoritám a nařízením. Na druhou stranu ale platí, že na vás Universum nezapomnělo. Pokud budete opravdu upřímní ve svém životě i hledání, tak vše zvládnete.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Panna
V říjnu pokračuje solidní období, které bylo nastoleno již v září. Během první dekády se můžete opřít o intuici a představivost. Zkuste pomáhat druhým lidem. V druhé a třetí dekádě se zvýší váš smysl pro rovnováhu. Jsou to dobré dny pro kulturní zážitky. Ke konci měsíce je šance na úspěch ve společnosti. Nesmíte si to ovšem pokazit ukvapeností nebo snahou nabourat to, co je funkční.
Rada: Cvičte tai-chi.

Váhy
Během prvních dvou říjnových dekád pokračuje Slunce průchodem vašeho znamení. Máte energii, kterou je důležité chytře využít. Nenechte se životem natlačit někam, kam vůbec nechcete. Kombinací rozvahy a odvahy tomu předejdete. Ke konci měsíce se před vámi otevře hladina duchovních sfér. Volte tu nejpřímější cestu.
Rada: Vyzkoušejte cvičení Osm kusů brokátu.

Štír
Úvodem měsíce se více soustřeďte na rozvoj vašeho ducha a méně na prosazování vlastních tužeb a názorů silou. Uvědomte si, že nátlak nikdy nic dobrého nepřinese. V poslední dekádě přejde Slunce do Štíra a získáte tak významného pomocníka ve vašem snažení. Po celý říjen se vyvarujte sporům s autoritami a dávejte si pozor na správnou míru všude a ve všem.
Rada: Rozvíjejte opravdovou lásku bez omezování.

Střelec
Říjen se jeví jako skvělý měsíc pro všechny činnosti, které vás budou těšit. Preferujete zážitky s přáteli. Pokud budou mít šmrnc prožitky při různých dobrodružných akcích a během objevování něčeho nového, tím lépe. Přestože si budete chtít prosadit svoje priority, měli byste být schopni se, čas od času, přizpůsobit. Určitou slabinou může být vytrvalost a praktičnost.
Rada: Zkuste se někdy zastavit a podívat do vašeho nitra.

Kozoroh
Pokud se potřebujete s někým dohodnout, vyčkejte do poslední dekády. I když ani ta nebude zcela jednoznačná, tak jestliže vás někdo přesvědčí pádnými argumenty, ustoupíte. V říjnu se také může stát paradoxem, že ačkoliv budete hodně v kontaktu s lidmi, může vám to dělat problémy. Zkuste se více otevřít a naslouchat, co vám sdělují.
Rada: Každý nemusí být tak cílevědomý a pracovitý, jako vy. Respektujte to.

Vodnář
Začátkem října se budete muset popasovat s tím, že každá svoboda má svoje hranice. Nechoďte do extrémů a snažte se najít vyvážený přístup. Celkově pro vás bude nejlepší střed měsíce. Co můžete, to v této době vykonejte. Poslední dekáda vás vyzve k vnitřnímu úklidu. Zaměřte se na vaši psychiku a pořádně ji vysmejčete.
Rada: Zamyslete se, zda by pro vás nebyla vhodná regresní terapie.

Ryby
Pro cestu vedoucí k Poznání je nejlepší první a poslední dekáda. Úvodem měsíce se můžete opřít o dobré uvažování a komunikaci podpořenou empatií. Koncem měsíce získáte sílu a chuť do duchovní pouti. Využijte toho! Jinak během celého října se vyvarujte nejistým a dobrodružným činům. Určitá míra jistoty a stability vám prostě bude prospěšná. Ale to neznamená, že ustrnete!
Rada: Radujte se a otevřete své srdce každému člověku.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily