Horoskop na prosinec 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Pro jakékoliv aktitivy využijte první dvě prosincové dekády. Můžou se objevit neotřelé nápady. Zvýší se vaše potřeba svobody. Naopak období Vánočních svátků nemusí být jednoduché. Věci budou drhnout. Zapomeňte na netrpělivost a buďte důkladní. Snažte se relaxovat a cíleně pracujte na otevření svého srdce.
Rada: Praktikujte modlitbu.

Býk
Pokuste se přijmout fakt, že se svět mění. Vesmír je energie, která neustále proudí. Přílišná rigidita a ulpívání na letitých, ale často chybných principech, je kontraproduktivní. Nečekané události a změny vám můžou komplikovat život. Více stability najdete v poslední dekádě.
Rada: Vánoce prožijte více duchovně a méně konzumně.

Blíženci
Celý prosinec je vhodný k novým začátkům. Budete mít hodně energie a průbojného ducha. Pravdou ovšem je, že první dvě prosincové dekády můžete mít problémy s ukvapenosti a přílišnou sebestředností. Nezůstávejte na povrchu, jděte do hloubky. Tedy i do vlastního nitra.
Rada: Karma jóga je vhodná duchovní cesta.

Rak
Soustřeďte se na vše, co vám dělá radost. Pozitivní přístup k životu je klíčem ke spokojenému prosinci. Vše důležité, kde je potřeba nadšení a energie, zkuste stihnout ještě před Vánočními svátky. Poslední dekáda přinese zatuhnutí. Snažte se nepropadat špatné náladě.
Rada: Investujte více času do pravidelných meditací.

Lev
První dvě dekády se budete snažit prosadit vaše vize. To platí i pro nové duchovní cesty a filosofické obzory. Pokud chcete uspět, měli byste přijmout fakt, že silou nic nevyřešíte. Po celý prosinec se snažte dávat více svobody jak lidem kolem vás, tak sobě samotným.
Rada: Zapracujte na rozpouštění ega.

Panna
Inovace a nové cesty, které považujete za „střelené", budete muset zpracovávat celé první dvě dekády. Povést se to může jedině tak, že v sobě udržíte harmonii. Během Vánoc můžete sklízet plody vaší snahy v praktické rovině. Rozvíjejte empatii a pochopení pro životy druhých lidí.
Rada: Nezapomínejte na pravý význam Vánoc!

Váhy
Užívejte si nadšení ze života hned od začátku měsíce. S každou další dekádou se totiž začnou přidávat povinnosti. V tomto směru bude nejnáročnější období Vánoc. Nelze vyloučit ani to, že během těchto svátků nebudete kvůli práci vědět, kde vám hlava stojí.
Rada: Po celý měsíc si udržujte „lehkost Bytí".

Štír
První dvě dekády se můžete věnovat všemu, kde je potřeba průbojnější přístup. Okolo Vánoc se zase zaměřujte na dotažení rozdělaných témat. Po celý prosinec si dejte pozor na oblast svobody a neomezování. Určitě vám pomůže, pokud si uvědomíte, že i vesmír má jistá „pravidla hry".
Rada: Harmonizujte vaše čakry.

Střelec
V podstatě celý prosinec nabízí příznivé energie a možnosti. Jednoznačně nejlepší bude prostředek měsíce, kdy se na vás usměje i tolik potřebně štěstí. Můžete být úspěšní jak na duchovní cestě, tak ve společnosti. Celkově věnujte pozornost vlastní dochvilnosti a plnění slibů.
Rada: Pracujte s energií.

Kozoroh
Pokud se dokážete vyrovnat s tím, že vám vesmír občas pošle nečekanou a rychlou změnu situace, prožijete úspěšné dny. Navíc již od druhé dekády začnete prožívat více radosti ze života. Jednoznačně nejlepším obdobím bude poslední dekáda. Vánoce si tak můžete užít se vším všudy.
Rada: Rozvíjejte lásku za pomoci Bhakti jógy.

Vodnář
Prosinec vám bude hrát do karet. Zvýší se šance na propojení s vesmírem a také k vám může proudit hodně nápadů. Vylepšení a změny ve vašem životě můžete odstartovat již v první nebo druhé dekádě. Ovšem jejich skutečná realizace přijde spíše až koncem prosince.
Rada: Pozor na jakékoliv extrémy.

Ryby
V první a druhé dekádě můžete mít problém s přímočarostí a aktivním přístupem k životu. Zkuste se lépe zharmonizovat. Více stability a klidu najdete v období Vánoc. Právě tyto jedinečné svátky využijte jak k praktickým tématům, tak k intenzivnější a pravidelnější práci na vlastním rozvoji. Rada: Naučte se reflexní terapii.
Připravil Pavel Hanzal, astrolog, léčitel
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily