Horoskop na měsíc únor 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Jestliže budete mít pocit, že vám chybí dostatek energie k vašim aktivitám, počkejte do poslední dekády, kdy vám planeta Mars pošle pořádnou ohnivou dávku. Do té doby se více soustřeďte na rozjímání a modlitby.
Rada: Pracujte na pokoře.

Býk
Myšlení a vaše ego vám budou hlavně během prvních dvou dekád našeptávat, že byste se měli zbavit všemožných omezení. To není vůbec špatný nápad, ale musí se jednat o důkladnou očistu podloženou souladem se zákony Univerza.
Rada: Méně je někdy více.

Blíženci
Vaše dobré a neotřelé nápady budou mít problém padnout na úrodnou půdu, což se nezmění ani ke konci měsíce, kdy chytnete druhý dech. V běžném životě i duchovní praxi se zaměřte na vytrvalost, důslednost a plnění předsevzetí.
Rada: Nemluvte do větru.

Rak
Kde to bude možné, tam se snažte vykonat vše během první a druhé únorové dekády. V poslední dekádě hrozí nečekané komplikace a dokonce hádky s druhými lidmi. Pomoci vám může více rozvahy a obracení se do nitra k Bohu.
Rada: Naučte se relaxovat a nepodléhat stresu.

Lev
Celý únor a první dvě dekády zejména pořádně prověří, zda jste se na duchovní cestě posunuli od zaměření na vlastní ego k vnímání lidstva jako celku. V poslední dekádě se soustřeďte na to, abyste se nenechali napálit a chodili na domluvené schůzky včas.
Rada: Více pracovitosti ve všech sférách lidského bytí vám rozhodně neuškodí.

Panna
Po celý únor byste měli mít na mysli, že co je psáno, to je dáno. Ústní sliby nemusí nic znamenat, což platí nejenom směrem od okolí k vám, ale i naopak. Hlavně závěrem měsíce zbystřete, abyste na vaší cestě za Poznáním nešlápli vedle.
Rada: Nepodceňujte důležitost introspekce.

Váhy
První dvě únorové dekády se vám bude dařit naplňovat váhovský naturel plný přátelských kontaktů. Lidem dokážete naslouchat a můžete je podpořit inspirativní radou nebo názorem. Ke konci měsíce se zaměříte více na sebe – nepodlehněte nadměrné podrážděnosti a harmonie se vám bude o něco hůře hledat.
Rada: Bez uvědomění si závislostí a nedostatků včetně jejich rozpuštění se nepohnete z místa.

Štír
V první a druhé dekádě budete bojovat se změnami – mnohem raději byste se drželi zaběhnutých kolejí, což nebude vždycky možné. Současně můžete celý únor využít k pravidelným meditacím, ve kterých můžete mít úspěch, i když někteří z vás si na posun budou muset počkat na konec měsíce.
Rada: Nechte život přirozeně plynout.

Střelec
Iluze a nereálné vize vám můžou komplikovat život po většinu měsíce. Naštěstí nic netrvá věčně a pokud vydržíte, situace se může v poslední fázi února rapidně zlepšit. Má to ovšem jednu podmínku – držte se praktického života a snažte se více uzemnit.
Rada: Noste hematit a využijte jeho energii.

Kozoroh
V průběhu prvních dvou dekád můžete sklízet úspěchy, vaše okolí navíc překvapíte chutí do inovací a různými nápady. Vychutnejte si to, neboť ke konci měsíce se dostanete pod větší tlak, který bude způsoben rychlým vývojem různých konfliktních událostí.
Rada: Otevřete své srdce Univerzu.

Vodnář
Jestliže se dokážete vyrovnat s tlakem a občasnými zkouškami, jež budou chtít prověřit jak snášíte strukturu a řád, ponese se většina měsíce v solidním duchu. Důležité také je, abyste vaše aktivity konali pro radost bez očekávání odměny, obdivu nebo kariérního postupu.
Rada: Věnujte se karma józe.

Ryby
Února se rozhodně nemusíte obávat, neboť vám většinou budou vesmírné konstelace přát. Zkuste toho využít zejména tak, abyste vše převáděli do praktické roviny života, jinak vše zůstane v oblasti snů, přemítání nebo pokusů nedovedených do konce.
Rada: Pomáhejte nezištně druhým lidem.
Připravil Pavel Hanzal, astrolog, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily