Horoskop na listopad 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V podstatě po celý listopad budete muset dokazovat, že umíte věci dotahovat do zdárného konce. Nejkritičtější bude prostředek měsíce. V tomto období se vyvarujte hrubosti a nátlaku. Poslední dekáda přinese více přímočarosti a možnosti nových cílů. Zapracujte na vnitřní harmonii a nepodléhejte svému egu.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Býk
Zejména první dvě listopadové dekády prověří vaše nitro a schopnost odpouštět. Právě více nadhledu a pochopení pro slabosti druhých lidí jsou klíčové vlastnosti. Samozřejmě to neznamená, že s sebou necháte vláčet. Pokud máte problémy s mezilidskými vztahy v jakékoliv rovině mohla by vám pomoci regresní terapie.
Rada: Rozpouštějte závislosti a vysílejte lásku.

Blíženci
Zajímavou nabídku přinese vesmír v druhé dekádě. Můžete uvést do reality to, co cítíte. Navíc budete naladěni na vaše nitro, což je velmi důležité. Ke konci měsíce se vaše myšlení poněkud zpomalí. Také komunikace nepůjde tak zlehka. Je to symbol toho, že byste se měli ponořit do vašeho nitra a zapátrat po duchovním srdce.
Rada: Vyzkoušejte átmavičáru.

Rak
Začátkem měsíce pro vás nemusí být jednoduché přijmout pravdu. Radši byste trvali na svých názorech, i když se ukáže, že nejsou správné. Po celý listopad se vyvarujte boje proti tomu, co vám vaše karma a život přináší. Snadnější a správnější cesta je vše přijmout tak, jak přichází. Snažte se vše rozumně řešit, poučte se a kráčejte dál.
Rada: Bhakti jóga vám pomůže.

Lev
Po všechny listopadové dny se budete muset vypořádat s vaším podvědomím. To, co jste si nevyřešili a ukryli hluboko ve svém nitru, se začne drát na povrch. Pokud si s tím neoradíte, tak určité vysvobození přijde v poslední dekádě. Ovšem měli byste se držet přísloví, že „mlčeti zlato". Jinými slovy meditace je správná cesta.
Rada: Vnitřní a vnější pránajáma uklidní vaši mysl.

Panna
Pro většinu aktivit, kde chcete být úspěšní, si vyberte první a druhou listopadovou dekádu. Právě v těchto dnech se vám může dařit. To platí i pro duchovní hledání. Určitou rezervu může mít společenské uplatnění, ale to snad nevadí. Ke konci měsíce je lepší zabrzdit a nechat odpočívat jak tělo, tak mysl.
Rada: Zkuste každodenní modlitbu.

Váhy
Měsíc listopad lze rozdělit do tří odlišných zón. V jeho úvodu kontaktujte přátele a užijte si společné fajn chvíle. V druhé dekádě se vám bude dařit jak v práci, tak při meditaci. V poslední dekádě se věnujte spíše věcem, které vás těží a jež nesouvisí s povinnostmi. Chybou by nebyla například aktivní a pohodová dovolená.
Rada: Zapracujte na důslednosti a vytrvalosti.

Štír
Listopad pro vás může být úspěšný. Důležité je, abyste si uvědomovali svoje nedostatky a cíleně na nich pracovali. Jakékoliv jejich potlačování před sebou samým by zákonitě vedlo k potížím. V jednání s druhými lidmi se snažte o vstřícnost a otevřenost. Celkově pro vás platí přísloví „všeho s mírou".
Rada: Radujte se z každého okamžiku.

Střelec
Jestliže nebudete zapomínat na pokoru a jednání v souladu s vesmírnými zákony, bude se vám dařit. První dvě dekády budou zloženy spíše na empatii. Konec listopadu vám dá vítr do plachet a můžete mít chuť začít něco nového. Proč ne, ale nikdy neutíkejte od nedokončených věcí.
Rada: Zapojte se do nějaké dobročinné činnosti.

Kozoroh
Vyhýbějte se přílišné tvrdosti a neochotě. Pokud zvolítu tuto cestu, můžete si vytvořit skryté nepřátele. Zejména úvodem listopadu u sporných témat dobře zvažujte, kde je pravda. V poslední dekádě se zase snažte o to, abyste dokázali udržet harmonii nejenom v hlavě, ale i ve vyjadřování a komunikaci.
Rada: Cvičte taichi.

Vodnář
Hlavně první dvě dekády v listopadu ukážou, že můžete mít vnitřní konflikt. Vaše nitro má hodně usazenin, které je potřeba vyklidit. Nepotlačujte vlastní pocity a začněte s úklidem vaší duše. Pokud o toho půjdete opravdu pocitvě, tak první výsledky pocítíte již koncem měsíce. Jen to zbytečně neanalyzujte rozumem, ale spoléhejte na vašeho vnitřního průvodce.
Rada: Cesta jógy by mohla být ta pravá.

Ryby
První dvě ekády budou velmi pozitivní. Ať již se pustíte po cestě Poznání, nebo se zaměříte na praktický život. Tak jako tak budete mít hodně intuice a schopností napojit se na vesmír. V poslední dekádě se připravte na zrychlení životních událostí. Rychlé rozhodování vám může dělat problémy. Dvakrát měřte a jednou konejte.
Rada: Harmonizujte vaše čakry.
Připravil Pavel Hanzal, astrolog, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily