Horoskop na leden 2016

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
První dvě lednové dekády si dejte pozor na trpělivost. Nebude vaší silnou stránkou a může se vám to vymstít. V druhé polovině měsíce budete mít dobrou představivost a zvýší se váš vztah k mystice. V poslední dekádě vás vesmír podpoří inspirativními nápady.
Rada: Snažte se o větší důslednost

Býk
Do roku 2016 byste měli vstoupit opatrně. Držte se osvědčených postupů a nic nepodceňte. V druhé fázi ledna se konstelace zlepší a nabídnou vám originalitu. Zvýší se i šance na větší míru svobody. Závěrem měsíce se zaměřte na praktickou stránku života.
Rada: Pravidelně se modlete.

Blíženci
Leden určitě nebude jednoduchým měsícem. Jeho začátek přinese riziko konfliktů, ve kterých budete bojovat za svoji nezávislost. Ovšem někdy to může být až přes čáru. Ve zbytku ledna záleží na tom, zda vás převálcuje ego a pohodlnost, nebo snaha o užitečnou činnost.
Rada: Karma jóga je pro vás nyní ta pravá cesta.

Rak
Nekomplikujte si život tím, že budete příliš „tlačit na pilu" a bojovat proti silnějším. Možná za tím stojí i moc sebestřednosti. Navíc přiznejte -není lepší se obrátit o pomoc k Universu? Od druhé dekády si hlídejte komunikaci, která nepůjde příliš snadno.
Rada: S poctivostí nejdál dojdete, a to platí i pro vnitřní cestu.

Lev
Silná touha po moci vám může vstup do nového roku hodně pokazit. Naštěstí v druhé dekádě se situace zmírní a bude vám přát více štěstí. Ve třetí dekádě byste se měli rozhodnout, zda zvítězí vaše Já s velkém J, nebo opravdové Božství ve vašem nitru.
Rada: Pomáhejte bližním.

Panna
Po většinu měsíce se vám rozhodně vyplatí se spíše držet nohama na zemi, než se snažit hledat nějaký jiný světonázor. V opačném případě byste mohli naletět a zdržet svůj vývoj, což by byla nepochybně škoda. O něco lepší bude v tomto směru konec ledna.
Rada: Opravdové životní moudra mají stejnou podstatu, ať již jde o jakoukoliv školu či směr.

Váhy
Největší zkouškou bude v lednu téma vytrvalosti. Ať již se jedná o meditace, esoterické aktivity nebo profesní záležitosti. Pozor si dejte hlavně v první dekádě. V tomto období byste mohli „nalítnout" vlastním iluzím.
Rada: Zaměřte se na rozvíjení empatie.

Štír
Nejnáročnější pro vás bude první lednová dekáda. Nejenom, že si musíte dávat pozor na „jazyk", ale snažte se nevyvíjet na okolí přílišný tlak. Riziko nevhodné rétoriky hrozí i ke konci měsíce. Naopak nejlepší bude přelom druhé a třetí dekády, ve které se věnujte vašemu nitru. Může vás to posunout.
Rada: Zapojte do kontaktů s druhými více jemnosti a ohleduplnosti.

Střelec
Začátkem měsíce se příliš nespoléhejte na štěstí. To se k vám přikloní spíše uprostřed ledna. Snažte se toho využít i k užitečným věcem a hlavně duchovnímu růstu. Špatná nebude ani poslední dekáda, která nabídne pestrost energií. Jaké z nich zachytíte, máte ve svých rukách.
Rada: Kvalitní základy nic nenaruší. Myslete na to.

Kozoroh
Během prvních dvou dekád budete mít hodně energie a dostatečně silné sebevědomí. Pokud to má být přínosné, nesmíte porušovat vesmírné zákony a sílu zneužívat. Ke konci ledna se vyvarujte tvrdým slovům. Někdy je prostě lepší mlčet.
Rada: Více se otevřete universální lásce.

Vodnář
Rozpor mezi potřebou něco změnit a současně se držet jistot vám vstup do roku 2016 rozhodně neulehčí. Naštěstí nic netrvá věčně. Během dalších dní se začně situace zlepšovat. Vítr vám začne foukat „do plachet" v poslední dekádě. Přesto vaše myšlenky a komunikace nebudou v klidu.
Rada: Meditujte každý den.

Ryby
Na nějaké sny byste měli v lednu spíše zapomenout, snad s výjimkou poslední dekády. Mnohem lépe uděláte, jestliže se spolehnete na kombinaci citlivého a seriózního přístupu. Dobře vám půjdou i materiální záležitosti, pokud nezabřednete do přílišných detailů.
Rada: Růžové brýle je nutné včas sundat.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily