Horoskop na leden 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Nejsložitější budou první dvě lednové dekády, protože se budete bránit jakémukoliv omezování „zuby nehty". Mnoho bude způsobeno vaším egem, snažte se s ním příliš neztotožňovat. Na přelomu druhé a třetí dekády pozor na dochvilnost a plnění slibů. Závěr měsíce je z ledna nejpříznivější.
Rada: Nezištně pomáhejte druhým!

Býk
V lednu budete hodně přemýšlet o tom, zda byste přece jen neměli v životě změnit zaběhnuté rituály, což pro Býky není nic jednoduchého. Ačkoliv byste tyto kroky měli udělat po důkladném rozvážení, příliš to nenatahujte. Také zkuste pochopit, že láska má být bez podmínek a svobodná.
Rada: Naučte se pracovat s energií.

Blíženci
Do prvního měsíce roku 2015 vám vesmír nadělil solidní konstelace, ve kterých budete mít hodně nápadů, inovací a přátelských vazeb. Poněkud může pokulhávat praktická stránka života, pro majetkové a finanční záležitosti využijte začátek ledna.
Rada: Věnujte se astrologii nebo využijte služeb astrologa.

Rak
První dvě dekády můžete mít pocit, že vřelost a láska jsou okolo vás na ústupu. Uvědomte si, že se jedná o váš osobní postoj, který můžete cíleně změnit, stačí jenom chtít. Ke konci měsíce se situace zlepší, a duchovní život vám půjde lépe.
Rada: Dodržujte dietnější režim, a šetřete tak zažívání.

Lev
Začátkem ledna si dejte pozor na příliš tvrdé jednání a snahu o manipulaci a nátlak. Jednoduchý nebude ani zbytek měsíce, neboť Univerzum nastaví zrcadlo typické lví vlastnosti, jakou egoismus bezpochyby je. O to více se věnujte modlitbám a meditacím.
Rada: Podporujte velkorysost a empatii.

Panna
Úvodem ledna se vyvarujte přílišnému „tlačení na pilu", které by vaši bližní neocenili. Během druhé dekády můžete úspěšně skloubit pracovitost a nápaditost, také vesmír vám kapku pomůže. K zahození nebude ani konec ledna, dokážete udělat hodně pozitivních změn.
Rada: Pravidelné meditace můžou přinést nečekanou radu, jak v životě dál.

Váhy
Pokuste se dát do pořádku staré záležitosti, které poznamenaly vztahy s lidmi ve vašem okolí. To platí hlavně pro první a druhou dekádu, v opačném případě si „zakládáte" na problémy s ledvinami. Poslední dekáda nabízí inspiraci a otevření brány pro nový život.
Rada: Bez poctivé práce nejsou koláče, a to ani ty duchovní.

Štír
Snažte se držet osvědčených metod, ale nezapomínejte, že vesmír je energie, která je v pohybu, proto včas reagujte. Nejlepší bude druhá dekáda, kdy můžete sladit duchovní a praktický svět. Naopak ke konci ledna buďte trpěliví a nedělejte unáhlené kroky.
Rada: Odevzdejte výsledky vaší snahy Universu.

Střelec
Nejpříznivější bude první lednová dekáda, jen je potřeba si dávat pozor na přehánění – méně je někdy více. Během druhé dekády se připravte na různé zkoušky, kterým můžete odolat za pomoc rozvážného jednání. Konec měsíce přeje změnám, ale pozor na materiální složku vašeho žití.
Rada: Snažte se uvádět sny a nápady do reality, což platí i pro duchovní cestu.

Kozoroh
Nejlepší bude začátek ledna, pokud dokážete obrousit hrany své strohosti, a snažte se o citlivější přístup. Uprostřed ledna pozor na konflikty pramenící z různého zklamání, snažte se brát situace s nadhledem. Jestliže potřebujete něco inovovat, využijte konec ledna.
Rada: Každodenní modlitba vás přiblíží Bohu.

Vodnář
Vesmír vám nabízí hodně možností, ale je jenom na vás, jak toho využijete. Sklony k zábavě vám můžou smysluplnost pokazit, zkuste si proto naplánovat realistický itinerář která dodržujte. To platí pro jakoukoliv sféru života, včetně duchovní cesty.
Rada: Pokuste se otevřít třetí oko.

Ryby
V lednu můžete být úspěšní, ale měli byste si uvědomit, že dlouhodobě fungují pouze takové témata, které mají pevné základy, což se projeví zejména během druhé dekády. Intenzivněji vás můžou oslovit takové oblasti, jako umění, pomoc druhým a duchovní práce.
Rada: Rozvíjejte karma jógu.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily