Horoskop na květen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Během první dekády budete mít více vytrvalosti, než obvykle, čehož byste měli využít. Postupem času se začne zvyšovat důraz na změnu, což nemusí vadit, pokud nebudete muset dotahovat věci do zdárného konce. Dobře vám bude s přáteli, se kterými strávíte hodně času.
Rada: Nezapomínejte na soucit.

Býk
V první dekádě půjde vesmír znamení Býka na ruku, ale právě proto byste se měli více zaměřit na duchovní aspekty života, které by byly jinak zanedbávány ve prospěch světa hmoty. Ani zbytek měsíce nebude k zahození, ovšem ve třetí květnové dekádě se připravte na nečekané události a větší potřebu svobody.
Rada: Meditujte každý den!

Blíženci
Na první pohled solidní měsíc budou komplikovat dvě rizika. Za prvé je potřeba, abyste byli důslední a nespoléhali na to, že se vše nějak vyřeší. Poctivý přístup přinese ovoce, povrchnost problémy. Důležité také je, abyste dodržovali sliby, mluvili pravdu a nepodléhali iluzím.
Rada: Bez práce nejsou koláče – ani ty na duchovní stezce!

Rak
Během první poloviny května vás bude život těšit a může se vám i dařit, na občasné komplikace jste si totiž již zvykli. Opatrnější buďte od prostředku měsíce, aby vás někdo nenapálil, anebo se vás dokonce nesnažil zmanipulovat.
Rada: Prověřte vaše duchovní cvičení, zda jsou efektivní a v souladu s principy Universa.

Lev
Během prvních dvou dekád si dávejte pozor na peníze a také na to, aby vás nepřeválcovala touha po lenošení místo poctivé práce. V poslední části května můžete využít komunikaci k sebeprosazení, ale pozor na to, abyste se nevykreslili až přespříliš úžasně, přehánění by se vám mohlo vrátit v duchu nepříjemných komplikací.
Rada: Skromnost je ctnost.

Panna
Pro důležité věci využijte úvod měsíce, protože s každým dalším dnem se začnete potýkat s problémy jako jsou povrchnost, absence vytrvalosti a přílišná přizpůsobivost. V této souvislosti se zkuste zamyslet nad tím, zda vám nechybí alespoň krapet „lehkosti žití".
Rada: Celý vesmír je energie v pohybu.

Váhy
Po celý květen se budete dobře cítit mezi přáteli a jakákoliv forma komunikace se stane vaším druhým Já. Dokážete získat mnoho informací, zkuste toho využít k obohacení vašich znalostí. Od druhé dekády nezapomínejte na rodinné záležitosti a věnujte se také bydlení.
Rada: Zaměřte se na rozvoj empatie.

Štír
Začátek měsíce může být náročný především v tom, že pro vás nebude jednoduché se odpoutat od různých závislostí, které vám komplikují život. Může se jednat například o majetek, ale také o samotnou sílu ega. Naštěstí se s přibývajícími květnovými dny bude situace zlepšovat.
Rada: Každodenní modlitba vám pomůže.

Střelec
Květen nebude pro znamení Střelce jednoduchým obdobím, jelikož vesmír prověří vaši schopnost odolávat různým zkouškám zaměřeným na to, jak pevné jsou vaše životní hodnoty a také kořeny vašich činů, které jste již vykonali. Kvalita je důležitější než kvantita, ať již jde o cokoliv.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Kozoroh
Z května bude nejpříznivější první dekáda, pokud si dáte pozor na to, jakým způsobem komunikujete s okolím a jakou formou sdělujete svoje myšlenky. Po zbytek měsíce platí, že byste neměli ohýbat „věci přes koleno", ale současně se naučte reagovat na vývoj situace.
Rada: Pokud vaše duchovní praxe nepřináší po delší dobu výsledky, zkuste ji změnit.

Vodnář
Vaše svoboda bude ještě v první a částečně i druhé dekádě omezována, ale měli byste si uvědomit, že vše je pouze o vašem životním postoji a způsobu vnímání světa. Ke konci měsíce se „rozletíte do oblak", neměla by to ale odnášet rodina, proto se držte přísloví „všeho s mírou".
Rada: Pomáhejte druhým.

Ryby
Co můžete, tak si naplánujte na první květnové dny, kdy byste měli být schopni dotáhnout většinu činností do úspěšného konce, pokud se nenecháte zviklat povrchními nápady. Další části měsíce již tolik jistoty nepřinesou a můžete bojovat s neochotou k poctivé práci, což platí i o duševní sféře.
Rada: Nepouštějte se osvědčených metod na rozvoj vašeho ducha.
Připravil Pavel Hanzal, astrolog a léčitel
www.pavelhanzal.cz
P
sáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily