Horoskop na duben 2016 pro každé znamení

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

POZOR -nová kniha od astrologa a léčitele Pavla Hanzala. Zde jsou informace o knize TAROT PRO SAMOUKY.

Beran
Duben nemusí být špatným měsícem. Klíčové ovšem je, zda se dokážete dostatečně ovládat. Zapracujte na větší míře tolerance. Naučte se lidem lépe naslouchat. Tyto vlastnosti půjde lépe rozvíjet ke konci měsíce. Ovšem jen aby nebylo pozdě.
Rada: Pozor na silné ego.

Býk
Dubnové energie budou postupně nabývat na síle. Zkuste co nejlépe zkombinovat stabilitu vašeho znamení a toho, co chcete prosadit. To bude klíčem nejenom k úspěchu, ale i k vnitřní spokojenosti. V poslední dekádě se více spoléhejte na klidné myšlení.
Rada: Cvičte taichi.

Blíženci
Začátkem dubna zkuste trochu šlápnout na brzdu. Příliš ukvapenosti není dobrá cesta. Nepomůže ani podrážděnost. Od druhé dekády se vše o něco zlepší. Přesto se snažte dbát na vnitřní harmonii a klidný přístup.
Rada: Zvyšte kontakt se živlem země. Pomůžou například hematit nebo práce na zahradě.

Rak
Zejména úvodem měsíce můžete prožívat více rozkolísanosti. Nenechte se dostat pod tlak, ať již lidmi okolo vás nebo vaším vlastním nitrem. Naštěstí nic netrvá věčně a situace se bude během měsíce dost zlepšovat.
Rada: Věnujte se analýze vlastní psychiky.

Lev
Pokud během prvních dvou dubnových dekád zachováte rozvahu, můžete toho hodně dosáhnout. Jen je vhodné nezapomínat na soucítění s okolím. Závěrem měsíce si udělejte čas na relaxaci, ale neignorujte každodenní povinnosti.
Rada: Karma jóga vám pomůže na duchovní cestě.

Panna
Snažte se překlenout první dubnové dny, ve kterých si pro vás vesmír přichystá zkoušky. Ovšem většina měsíce bude naladěna spíše na praktická témata. Toho byste jako správné Panny měli využít. Navíc i během práce se lze duchovně rozvíjet!
Rada: Dejte do rovnováhy duchovní cestu a materiální život.

Váhy
Jestliže jste se rozhodli udělat rázný krok, může být měsíc duben tím pravým obdobím. A je v podstatě jedno, o jakou sféru se jedná. Jen je důležité si dát pozor na zvýšené riziko ukvapenosti, která by výsledky vašich činů mohla zkomplikovat.
Rada: Cvičte jógu.

Štír
Vyvarujte se toho, abyste se snažili být středobodem vesmíru za každou cenu. Tento postoj vám v ničem nepomůže a ještě si zaděláte na pořádné komplikace. Ty nejvíce hrozí ke konci měsíce v oblasti materiálních témat.
Rada: Každodenní modlitba vám pomůže.

Střelec
Zkuste se více věnovat různým detailům, ze kterých je život složený. Pokud je budete ignorovat, nemuselo by se to vyplatit. Více síly budete mít během prvních dvou dekád. Jen je potřeba mít věci pod kontrolou, aby se vám vaše činy nevymkly.
Rada: Naslouchejte druhým lidem.

Kozoroh
Velká část dubna se ponese v aktivním duchu, což můžete nést krapet nelibě. Zkuste lépe reagovat na vývoj situace a neulpívejte na starých, často již překonaných tématech. Vše se začne zlepšovat od poslední dekády měsíce.
Rada: Rozvíjejte toleranci.

Vodnář
Nejúspěšnějších bude prvních několik dnů v měsíci dubnu. Pak se vám věci začnou komplikovat. Zkuste být víc nad věcí. Vyvarujte se tomu, aby vám peníze diktovaly, co máte dělat. Více vnitřní svobody vám pomůže.
Rada: Pomáhejte v neziskové sféře.

Ryby
Duben by vás měl naučit, že život je energie, která je neustále v pohybu. Proto se budete muset vypořádat s komplikacemi, ale objeví se i události, které vám půjdou na ruku. Co z toho využijete, je jenom na vás.
Rada: Spoléhejte na intuici, ale vyvarujte se falešných představ.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily