Horoskop na duben 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Úvodem měsíce si dejte pozor na ukvapenost a podrážděnost. Během druhé dekády můžete skloubit aktivní přístup k duchovní práci spolu s větší mírou empatie a chybět vám nebude ani vytrvalost. Ke konci měsíce se zaměříte spíše na praktický život.
Rada: Snažte se mít nadhled.

Býk
Duben je pro znamení Býka vcelku solidní měsíc, proto si vše dobře naplánujte, abyste vesmírné energie dobře využili. Jestliže budete potřebovat silnou vůli a pevnou psychiku, vyčkejte na začátek třetí dubnové dekády.
Rada: Vyvarujte se předvádění a přehánění.

Blíženci
V první polovině dubna budete mít nadbytek energie, ovšem měli byste si dát pozor na zbrklé rozhodování, navíc vám může chybět krapet praktického přístupu. Vše se zlepší v druhé půlce měsíce, kterou můžete využít ke stabilizaci hodnot i finanční situace.
Rada: Nezanedbávejte meditaci!

Rak
Velmi složité předchozí období se pomalu blíží ke konci, přesto ještě prvních 14 dnů počítejte s tím, že na vás můžou vyskočit nečekané potíže a je také třeba, abyste se nenechali ničím rozhodit. Po uplynutí těchto dnů přijde o něco klidnější období.
Rada: Co nejčastěji choďte do přírody, která vám pročistí energetické tělo.

Lev
Sil na rozdávání budete mít víc než dost v průběhu první dekády, kdy navíc všechny překvapíte inovativním přístupem k životu. Od poloviny dubna se připravte na to, že budete spíše línější a před povinnostmi začnete preferovat životní slasti.
Rada: Kombinace pokory a plnění každodenních úkolů je ta správná cesta.

Panna
Pokud se vyvarujete neupřímnosti, tak se dubna nemusíte nijak obávat. První půlka měsíce bude dynamičtější, snažte se vedle rychlosti zaměřit i na důslednost. V druhé části dubna se situace obrátí, tedy vám vesmír nabídne více stability a vy byste se měli snažit o aktivní přístup.
Rada: Zaměřte se na modlitbu.

Váhy
Cíle si naplánujte tak, jak budou přibývat dubnové dny. Tedy ze začátku měsíce se snažte o opatrnost a nenechte se do ničeho prudce natlačit, a to ani z vlastního vnitřního popudu. Nejlepší konstelace budou závěrem dubna, vedle rozumu rozvíjejte i empatii.
Rada: Nezapomínejte, že vesmírný řád má svůj význam!

Štír
Připravte se na to, že pro vás bude největší překážkou praktický svět, zejména pokud po vás bude vyžadována trpělivost a stabilita. Ke konci měsíce pozor na touhu spíše si užívat a lenošit, než něco tvořit, což může být komplikace i pro cestu k Jednotě.
Rada: Držte se vašich plánů.

Střelec
Jednoznačně nejlepším obdobím bude první dekáda, kdy vám to bude takzvaně dobře „pálit", ovšem je potřeba si dát pozor na ukvapenost a dodržování alespoň základních norem. Od druhé dekády můžete bojovat s nutkáním se hodně bavit a nepříliš pracovat.
Rada: Nevynechávejte meditace, abyste nakonec zcela nepřestali.

Kozoroh
Pokud potřebujete vyřešit něco zásadního, co bude mít trvalejší charakter, vyčkejte s činy do poslední dubnové dekády, kdy vám vesmír začne přát. Do té doby hrozí, že se rozhodnete příliš zbrkle a výsledky budou mít sice intenzivní, ale spíše krátké trvání.
Rada: Nejděte v ničem do extrémů.

Vodnář
Během dubna vám vesmír postupně začne „přistřihávat křídla", jinými slovy vaše osobní svoboda začne být pomalu svírána různými situacemi, které začnou vyžadovat více systematičnosti a trpělivosti. Pokud se vám to nelíbí, vše důležité stihněte úvodem měsíce.
Rada: Začněte nezištně pomáhat vašim bližním a to neznamená pouze rodině, ale i ostatním lidem.

Ryby
Pokračuje solidní období, ve kterém budete mít dostatek energie i nadšení pro vaši práci a koníčky. Pokud se vůbec objeví na nebi nějaký mráček, může to být na přelomu druhé a třetí dekády, ovšem i v tomto případě se nejedná o nic tragického, spíše budete inklinovat k nicnedělání.
Rada: Snažte se žít v přítomnosti.
Připravil Pavel Hanzal, astrolog a léčitel
www.pavelhanzal.cz
P
sáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily