Horoskop na červenec 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V podstatě celý červenec byste se měli mít na pozoru před rodinnými tématy. Právě v této oblasti vám hrozí vzájemné neporozumnění. A to navzdory tomu, že například v první dekádě budete mít rychlé myšlení i komunikaci. Ke konci měsíce se zvýší vaše potřeba prosadit sebe sama.
Rada: Neposilujte ego.

Býk
Výborné budou první dvě červencové dekády. V těchto dnech překvapíte svojí aktivitou, neotřelostí a nápaditostí. Zejména úvod měsíce je vhodný pro zájmy a vzdělávání v oblasti astrologie. Ke konci měsíce pro vás bude důležitý vnitřní život a rodina. Pozor na autority a neshody se silnými jedinci.
Rada: Cvičte jógu.

Blíženci
Po celý měsíc se na vás bude vesmír v podstatě usmívat. V první půlce července budete preferovat kontakty s lidmi. Zvídavost se stává vaší prioritou a největším nepřítelem je stereotyp. V druhé půli se dostane do popředí vašeho zájmu rodina. Využijte toho k upevnění vztahů a prohloubení vzájemné empatie.
Rada: Zapracujte na vytrvalosti.

Rak
Velká část července se pro vás ponese ve snaze o pocit sounáležitosti s rodinnými příslušníky. To je určitě dobře, ale musíte být připraveni řešit nenadálé a někdy i nepříjemné události. Jak na poli rodiny, tak jinde. Klíčem ke spokojenosti je vědomí Jednoty s celým vesmírem a z toho pramenící stabilita.
Rada: Nezapomínejte se každý den opravdově pomodlit.

Lev
Všechny červencové dny vás bude provázet jedno zásadní sdělení. Je potřeba se přestat soustředit pouze na sebe a více se otevřete druhým lidem. Během prvních dvou dekád je toto téma více směrováno do sféry domova, ke konci měsíce i do ostatních oblastí. Snažte se druhým pomáhat a nikoliv rozkazovat
Rada: Rozpouštějte ego.

Panna
V první polovině července vám to bude rychle „pálit". Jenže paradoxně právě myšlení a komunikace se můžou někdy stát vaším pokušitelem. Důležité je se v ničem neukvapit. V druhé půlce měsíce se zvýší vaše citlivost. Využijte toho na duchovní cestě.
Rada: Více lásky a méně myšlení.

Váhy
Během první a druhé červencové dekády se můžete soustředit na rozvíjení vašich znalostí a schopnost komunikace. Přátelé vám budou oporou. Můžete si také stoprocentně uvědomit, že jste svobodné bytosti. Ke konci měsíce budete potřebovat cítit více lásky. Také se objeví různé spory a podrážděnost.
Rada: Cvičte vnitřní pránajámu.

Štír
Červenec bude pro znamení Štíra poměrně zajímavým měsícem. Velmi důležitá bude kombinace lásky, empatie a intuitivnosti. Právě tyto schopnosti vám v hodně oblastech pomůžou. Prim budou hrát nejen v uvědomování Jednoty, ale i v rodinných tématech. Současně je vhodné přijmout přirozený vývoj věcí a na nic „netlačit".
Rada: Pěstujte karma jógu.

Střelec
Začátkem měsíce byste se měli snažit krotit vaše vyjadřování. Komunikativnost totiž může, čas od času, způsobovat problémy v kontaktech s druhými. Zkuste k druhým lidem přistupovat s větší odpovědností. V poslední dekádě pocítíte silný přiliv energie a budete se chtít hodně prosadit. Myslete ale na to, že méně je někdy více
Rada: Více pokory a skromnosti pomáhá na cestě k Poznání.

Kozoroh
O červenci se nedá hovořit jako o měsíci, který se ponese v poklidném duchu. Ze všech stran na vás číhají zkoušky, které můžete ustát jen tehdy, pokud vytáhnete vlastnosti, které jsou pro Kozorohy typické, ale i netypické. Kombinujte trpělivost a vytrvalost se schopností rychle reagovat na vývoj situace. Buďte odolní, ale nebuďte příliš tvrdí.
Rada: Pravidelně meditujte.

Vodnář
Nejlepším obdobím bude první červencová dekáda, ve které vás budou těšit kontakty s přáteli a vše nové. Důležité je, abyste si našli něco, z čeho budete mít opravdovou radost. Ke konci dekády pozor na ego. Druhá dekáda bude neutrální. Ke konci měsíce se snažte udržet harmonii jak s vnějším světem, tak ve vašem nitru.
Rada: Čtěte životopisy duchovních velikánů a jejich rady uvádějte do praxe.

Ryby
V první červencové dekádě se nesnažte lámat přes koleno témata, ve kterých nedokážete rychle reagovat jak v hovoru, tak životě samotném. Druhou a třetí dekádu věnujte mystičnu, umění nebo rodině. Dobře vám bude s lidmi, kteří jsou na podobné vlně plné citů, představ a empatie, jako vy.
Rada: Cvičte tai-chi.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog
Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď, horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily