Horoskop na červen 2016 pro každé znamení

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Jestliže se vyvarujete přílišné povrchnosti, můžete prožít velkou část června podle vašich představ. Dále je důležité, abyste se všem činnostem věnovali pořádně. Duchovní cesta totiž také potřebuje poctivý přístup.
Rada: Změny nálad se pokuste vykořenit ze svého života.

Býk
Vesmír vám bude nejvíce nahrávat během druhé červnové dekády. Překvapíte nápaditostí a větší mírou ochoty přijmout různé inovace. Zkuste také provětrat meditační postupy, jestli není čas na posun. V ostatních dnech si hlídejte „záda" před nepřejícími lidmi.
Rada: Cvičte taichi.

Blíženci
Typické vlastnosti znamení Blíženců vám budou spíše komplikovat život. Abyste dosáhli, hlavně během prvních dvou dekád, úspěchu, je nutné dokázat, že se umíte pohybovat v hmotném světě. To ovšem neznamená rezignovat na vývoj duše, ale naopak je nutné dát vše do souladu.
Rada: Pracujte s hmotou, dobré jsou například práce na zahradě.

Rak
Nenechte se zaskočit hbitým jazýčkem okolí. Pokud bude vaše výřečnost také dobrá a současně věcná, máte v červnu na půl vyhráno. Další plusové body získáte, jestliže dokážete odolávat stresu. K tomu vám pomůžou různá jógová cvičení.
Rada: Najděte si každý den chvilku pro sebe.

Lev
Podvody, lži a nejasnosti vás budou obklopovat zejména během první červnové dekády. Proto buďte maximálně obezřetní. A nenalhávejte nic ani sami sobě! Zbytek měsíce již bude o dost lepší. K jeho konci zapracujte na větší míře empatie.
Rada: Držte se toho, co je spolehlivé.

Panna
Chytré uvažování založené na stabilních základech je klíčem k tomu, abyste se s červnovými konstelacemi dobře popasovali. Jen nesmíte myslet pouze na sebe, ale pusťte si do srdce i ostatní živé bytosti. To vám půjde lépe v poslední dekádě.
Rada: Praktikujte karma jógu.

Váhy
Úvodem června to bude trochu drhnout, ovšem nedělejte si z toho hlavu. Vše brzy pomine a druhá dekáda případné problémy napraví. Budete mít hodně sil a chuti něco dokázat. V poslední červnové dekádě se vystříhejte přílišného egoismu.
Rada: Rozpouštějte ego.

Štír
Nejprve je nutné se vypořádat s nepřizpůsobivostí a nevhodnou formou komunikace. Tato témata budou na řadě v první dekádě. Ovšem v dalších fázích června se vesmír na znamení Štíra usměje. Vaše aktivity půjdou dobře, zkuste tuto nabídku nepromrhat.
Rada: Věnujte více péče tělu.

Nenechte si ujít moji knihu o karmických zákonech. Další info ZDE.

Střelec
Na začátku června si pohlídejte, jak reagujete na vývoj situace. Pokud se rozhodnete něco ve svém životě změnit, mělo by to být až po důkladném uvážení. Zbývající červnové dny přijímejte jako školu života. Když k nim přistoupíte správným způsobem, proběhnou bez potíží.
Rada: Cvičte jógu.

Kozoroh
V červnu zapracujte zejména na přizpůsobivosti, citové stabilitě a pochopení druhých lidí. První bod bude hrát prim v první dekádě, ostatní závěrem měsíce. Z toho také vyplývá, že nejvíce se vám bude dařit během druhé fáze tohoto období.
Rada: Udělejte si prověrku vašich životních hodnot a priorit.

Vodnář
Červen bude pro znamení Vodnáře příznivým měsícem. Hodně energie budete investovat do kontaktů s okolím. Tato snaha se vám navíc bude v dobrém vracet. Buďte proto otevření, můžete dostat potřebnou radu nebo návod na další cestu životem.
Rada: Studujte duchovní literaturu.

Ryby
Během prvních dvou červnových dekád se snažte nepodléhat tlaku vnějších okolností. Ty jsou totiž pouhým prostředkem k tomu, abyste pochopili, že vnitřním postojem můžete změnit téměř vše. Jestliže vás tento „boj" i přesto znaví, nebojte se. Poslední dekáda bude výrazně příznivější.
Rada: Předejte výsledky vaší snahy Bohu.

Připravil: astrolog a léčitel Pavel Hanzal, www.pavelhanzal.cz
 Psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily