Horoskop na červen 2014

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
Úvodem měsíce budete hodně zvídaví. Dobře se budete cítit mezi lidmi a přáteli, se kterými si budete vyměňovat informace. Ovšem nepouštějte se do zbytečných disputací. V druhé dekádě se začněte učit umění kompromisu. Nejsložitější bude poslední fáze června. Pozor na spory a konflikty. Nesnesete jakékoliv omezování.
Rada: Cvičte taichi.

Býk
V první červnové dekádě se budete chtít radovat ze života. Proto začnete vyhledávat různá potěšení. Střed června vám vyšle varování a trochu vás zabrzdí v aktivitách. Důležitá je důkladnost ve všem, co děláte. Závěrem měsíce načerpejte energii v přírodě a dobře vám bude v rodinném kruhu.
Rada: Najděte rovnováhu mezi zažitým a nově se vyvíjejícím.

Blíženci
V podstatě celý červen bude solidní a je jenom na vás, zda dokážete z přízně Universa něco smysluplného vytěžit. Budete mít dobrou inspiraci a začnete toužit po svobodě víc, než kdy jindy. Ke konci měsíce můžete víc řešit bydlení.
Rada: Dodržování řádu se někdy hodí, myslete na to.

Rak
Pro životní události je důležitá citlivá komunikace. Pokud se o ni dokážete opřít, případné problémy zvládnete. Nejslabší bude prostředek června, proto si na toto období neplánujte nic zásadního a spíše relaxujte. Na intenzitě duchovních cvičení přidejte ke konci měsíce.
Rada: Zaměřte se na karma jógu.

Lev
Jednoznačně nejlepším obdobím bude poslední červnová dekáda. Proto pokud hledáte dobu, kdy se budete cítit dobře mezi lidmi a současně najdete oporu v rodině, vyčkejte na tyto dny. Ale ani první dvě dekády nebudou marné. Jen je důležité se vyhnout nadužívání radostí života a nezapomínat na hlavní smysl našich životů.
Rada: Modlitba vás podpoří.

Panna
Během celého června můžete mít problém s určitou lehkostí. Život je energie a energie neustále plyne, toho byste si měli být vědomi. Narážet můžete v kontaktu se silnými osobnostmi. Zkuste se ale prvně zamyslet nad vlastními nedostatky. Naopak opřít se můžete o rodinu a citovou sféru.
Rada: Rozpouštějte ego.

Váhy
První dvě červnové dekády se ponesou v duchu praktických záležitostí. Je proto vhodné nelenit a pracovat. Důležité je nezapomenout včas reagovat na vývoj situace, jinak se objeví potíže. V poslední dekádě se rozehraje spíše téma komunikace, kontaktů a také pozor na povrchnost.
Rada: Naučte se pracovat s pránou.

Štír
Nejsložitější bude druhá dekáda měsíce. Právě v ní budete muset dokázat, že nevidíte svět černobíle a umíte přistoupit na kompromis. Na prvním místě se tato témata týkají mezilidských vztahů. Během první dekády se vám může dařit, pokud zvolíte citlivý přístup. Koncem června se soustřeďte na rozpouštění závislostí.
Rada: Na vaší cestě by vám mohly pomoci rodinné konstelace.

Střelec
Je evidentní, že hlavním tématem červnových dní pro vás bude stabilita, vytrvalost a kontakty s druhými lidmi. Právě aktivní spolupráce s vaším okolím, včetně partnera, je kořením, po kterém budete toužit. Pokud budete povrchní a začne u vás dominovat nestálost, nevyhnete se problémům. To platí i v duchovním životě.
Rada: Nezapomínejte na pravidelné meditace.

Kozoroh
Nedůležitější sférou, na kterou byste se měli v červnu soustředit, je oblast rodiny a bydlení. Právě zde budete muset prokázat toleranci a schopnost vzájemného porozumění. V červnu byste se měli zamyslet i nad tím, zda není nejvyšší čas pro vysmýčení všech skrytých zákoutí vašeho podvědomí. Určitě by vám to pomohlo.
Rada: Uvolněte se, prosím.

Vodnář
Většina června se ponese v duchu intelektu a zájmu o vše nové. Budete sbírat informace a zaujmou vás také různé inovace. Pokud to má být přínosné, zkuste se zaměřit víc do hloubky. To platí i pro duchovní cestu. Ke konci měsíce pozor na větší reaktivnost a ukvapenost.
Rada: Zapracujte na pevnější vůli.

Ryby
Nepříliš dobře budete snášet náhlé změny, které vám nabourají každodenní rituály. Během prvních dvou červnových dekád se s tím dokážete vyrovnat. Právě v těchto dnech byste měli být schopni něco krásného vytvořit nebo se posunout na cestě hledání dál. V poslední dekádě spíše relaxujte a nechte život volně plynout.
Rada: Žijte v souladu s Universem.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily