Horoskop na březen 2015

Ilustrační fotografie velikost textu: A A A

Beran
V březnu se rozhodně nudit nebudete, neboť vesmír vám bude pořádně „vát do plachet", ovšem snažte se vyvarovat sebestřednosti, podrážděnosti a konfliktů, což platí zejména pro první polovinu měsíce. V poslední dekádě se situace o dost zlepší.
Rada: Neposilujte ego!

Býk
Úvod měsíce bude krapet podrážděnější, neboť nebudete dobře snášet jakékoliv omezování. Jinak ale platí, že březen je pro Býky vcelku příznivým měsícem, přičemž v poslední dekádě se zvýší váš cit pro tvar a je to i vhodná doba pro duchovní cvičení.
Rada: Najděte rovnováhu mezi radostmi a povinnostmi.

Blíženci
Po celý březen si dejte pozor, abyste dokázali splnit vše, co slíbíte. Nejpříznivějším obdobím bude poslední březnová dekáda, kdy budete mít hodně sil pro vaše aktivity. Celkově je důležité, abyste nezapomínali na duchovní cestu – vymluvit se dovede každý, vytrvat pouze někdo.
Rada: Držte se osvědčených metod.

Rak
Březen pro vás nebude jednoduchý, neboť vás čeká mnoho zkoušek a úkolů, díky kterým se dostanete pod tlak. Snažte se hlavně nenadálé situace řešit s klidem a pamatujte, že zalézt do ulity není řešením. V těžkých chvílích vám může pomoci upřímná modlitba.
Rada: Radujte se z každé maličkosti.

Lev
Již od prvních březnových dnů máte energie na rozdávání, proto ji zkuste během prvních dvou dekád využít k prohloubení meditací a k pomoci druhým lidem. Ke konci měsíce se zvýší riziko sebestřednosti, nenechte se proto egem převálcovat.
Rada: Zapracujte na trpělivosti.

Panna
Březen přinese náročnější konstelace, kvůli nimž se musíte vyrovnat s tím, že vše nejde dokonale „rozpitvat" a podrobit kritice. Nejsložitější bude druhá dekáda, kdy se velmi často budete setkávat s nedochvilností, nepřesností a nedodržováním slibů.
Rada: Uvolněte se a buďte více nad věcí.

Váhy
Životní události vám v průběhu března nedají příliš času a prostoru pro rozvažování, co je správné a co ne, které je pro znamení Vah tak typické. Důležité je neztratit nervy a obrátit se o pomoc k Univerzu – tento přístup vám určitě pomůže.
Rada: Hodně relaxujte a podporujte psychickou stabilitu.

Štír
Hlavně v první a druhé dekádě se soustřeďte na tradiční hodnoty. Během druhé dekády také hrozí větší podrážděnost a z toho pramenící konflikty, proto se snažte brát vypjatější události s větším odstupem. Důležitý je také dostatek pokory.
Rada: Otevřete své srdce Bohu.

Střelec
Březen je pro Střelce velmi dynamickým obdobím, ve kterém „chvíli neposedí". Vnitřní energie si bude hledat cestu ven, ale pokud chcete uspět, občas se zastavte a vyhodnoťte aktuální situaci. Vyvarujte se slibů, které nedokážete splnit a snažte se všude chodit včas.
Rada: Duchovní cesta potřebuje nejenom nadšení, ale i vytrvalost.

Kozoroh
S každým dalším březnovým dnem se budete prát s vnitřním přetlakem, jakož i situacemi, které vám budou „ proti srsti". Prudkost, rychlost a nečekanost jsou oblasti, jež Kozorohům nejsou vlastní, přesto se z nich můžete hodně naučit.
Rada: Ve vypjatých chvílích obraťte pozornost do vlastního nitra a uklidněte se.

Vodnář
Na přelomu první a druhé březnové dekády zpomalte, jinak se vám může stát, že šlápnete vedle – chce to více klidu, času a ohleduplnosti k sobě i druhým. Jinak celý březen přeje aktivitám, zkuste toho využít smysluplným způsobem tak, aby za vámi něco užitečného zůstalo.
Rada: Pomáhejte s láskou druhým lidem.

Ryby
V březnu se můžete bez obav pustit do umělecké činnosti nebo objevování hlubin vlastní duše. Občas se sice objeví překážky, ale jestliže budete sami k sobě upřímní, dokážete je překonat. Ke konci druhé dekády pozor na iluze.
Rada: Každodenní duchovní praxe je důležitá.

Připravil Pavel Hanzal, astrolog a léčitel, psáno pro Medunku

Autor článku: Pavel Hanzal
Autor fotografie: Pavel Hanzal

Štítky: horoskop, předpověď

UPOZORNĚNÍ

Doporučení, rady a návody pro léčbu, léčebné kůry a jiné postupy a informace zveřejněné na stránkách pavelhanzal.cz nenahrazují lékařské vyšetření a mají pouze informativní charakter. Jakékoliv užití a použití těchto doporučení se děje na vlastní odpovědnost návštěvníka těchto stránek. Přestože se snažíme uvádět co nejpřesnější informace, nemůžeme vyloučit některé chyby nebo nepřesnosti -za to se předem omlouváme.

Hledat podle témat
Náš tip

Místo pro váš reklamní odkaz v side baru obalený textem. Přečtěte si zajímavé články o alternativní léčbě nemocí a zdraví.

 
X

Veškeré nabízené služby jsou pozastaveny

Omlouváme se, ale z důvodu nemoci jsou veškeré nabízené služby jsou pozastaveny.

Zobrazit detaily